© photo by PD Mrsinj

15. TRADICIONALNI POHOD NA ZARIN

U organizaciji Planinarskog društva Škamnica iz Brinja, dana 7. travnja 2024. godine planinari Planinarskog društva Mrsinj sudjelovali su na 15. tradicionalnom pohodu na Zarin.
Nakon srdačne dobrodošlice i prigodne okrjepe uz domaće slastice i napitke 200-tinjak planinara i ljubitelja prirode, uputili su se na 15. tradicionalni pohod na Zarin, a jedan dio planinara se uputio na Staro Brinje.
Lijepo vrijeme je i ovaj put bilo naklonjeno ovim zaljubljenicima u prirodu, pa je i ovaj pohod na zadovoljstvo svih planinara okončan s još jednim lijepim iskustvom boravka u prirodi, prekrasnim pogledima na okolne predjele, te ugodnim druženjem, a na povratku su planinari u organizaciji PD Škamnica imali priliku razgledati kulturne znamenitosti Brinja i posjetiti plemićki grad Sokolac.
Na kraju pohoda već tradicionalno dočekao ih je vrhunski spremljen planinarski grah i okrjepa, pa su nakon dodjele zahvalnica, okupljeni planinari uživali i u prigodnom druženju, pri čemu su imali priliku zapjevati i zaplesati, tako da će im ovaj planinarski pohod zasigurno ostati u ugodnom sjećanju.
Hvala vrijednim domaćinima PD Škamnica Brinje na organizaciji ovog prekrasnog pohoda i nezaboravnog druženja.

PD Mrsinj
9. travnja 2024. godine.-

 

Odgovori